RE/MAX Properties

Povestea ta de succes începe aici!

Alătură-te echipei noastre!

Noi suntem RE/MAX Properties

“Cu peste 40 de ani de experiență, stabilitate și succes, RE/MAX este brandul care te va ajuta să îți duci cariera din imobiliare la cel mai înalt nivel. RE/MAX Properties și-a început activitatea în domeniul investițiilor imobiliare în anul 2007, când ne-am decis să înființăm propriul nostru birou francizat RE/MAX, în piață fiind recunoscută nevoia de servicii specializate și consultanță la cel mai înalt nivel în domeniul imobiliar.

Am ajuns în prezent să fim una dintre cele mai importante agenții imobiliare din București. Cu peste 10 ani de experiență, reușim să oferim tuturor clienților noștri un cadru legal, siguranță și promptitudine în realizarea tranzacțiilor imobiliare. Fie că ești la început de drum, sau ai deja o experiență vastă în domeniul imobiliar, alege să te alături echipei RE/MAX Properties pentru a-ți dezvolta cariera alături de profesioniști.”

Tipuri de imobile tranzacționate

 • Apartamente
 • Case/Vile
  • Spații comerciale
   • Birouri
 • Spații industriale
 • Terenuri

Zonele acoperite (București)

  • Aviatorilor
  • Kiseleff
  • Primăverii
 • Dorobanți
  • Pipera
 • Unirii

Departamente

 • Proiecte rezidențiale noi
 • Rezidențial
 • Comercial
 • Office
 • Industrial
 • Terenuri

Limbi străine vorbite

 • Engleză
 • Italiană
 • Franceză
 • Spaniolă

“La RE/MAX Properties se recrutează oameni buni, se recrutează oameni care sunt dispuşi să ofere atât colegilor, cât şi clienţilor toate cunoştinţele lor, oameni care sunt deschişi spre învăţare, oameni care învaţă să asculte nevoile clienţilor lor, oameni care ştiu să primească, dar să şi ofere astfel încât să creeze echilibrul perfect, esenţial pentru a fi un om împlinit atât în viaţă personală, cât şi în cea profesională.”

madalina-manoila.png

Mădălina Manoilă

Team Leader - RE/MAX Properties București

"RE/MAX Properties mi-a oferit de-a lungul timpului cadrul perfect să mă dezvolt și mai ales să învăț în fiecare zi, iar acest lucru este crucial în meseria noastră.

Accesul la o rețea de oameni profesioniști, la training-uri și exerciții personalizate pe nevoile noastre, reprezintă un avantaj pe care RE/MAX ni-l aduce."

radu-remax.png

Radu Ungureanu

Sales Associate RE/MAX Properties București

Te identifici cu valorile noastre și vrei să fii agent RE/MAX?
Echipa RE/MAX Properties vrea să te cunoască!

AVANTAJELE de a fi AGENT RE/MAX Properties

7000

birouri În lume

110000

AgenȚi În lume

20

birouri În romÂnia

170+

agenȚi În romÂnia

Puterea brandului

În ziua în care te alături RE/MAX Properties, întreaga lume îţi va cunoaşte numele!

Alătură numelui tău balonul RE/MAX și ai acces imediat la un brand awareness incredibil, cu încrederea și reputația care vin la pachet.

RE/MAX este brandul care îți deschide calea către mai mulți clienți potențiali și mai multe oportunități de business.

Programe de educație excepționale

Odată ce devii agent imobiliar RE/MAX Properties, intri automat în Academia RE/MAX și ai acces la pachete de cursuri care te ajută să treci la următorul nivel al carierei tale.

Cu RE/MAX ai parte de mai mult decât training-uri și educație - câștigi acces la un proces complet pentru dezvoltarea ta ca agent. Programele  avansate de training (Succed, Sales Power) sunt facilitate de traineri cu experiență, din interiorul biroului.

100

materiale educaȚionale

100

EVENIMENTE EDUCAŢIONALE

500

AGENŢI ŞI B/O INSTRUIŢI

7000

ORE DE TRAINING LIVRATE

Academia RE/MAX prin ochii lui Iulian Berghian
Head of Training RE/MAX

Tehnologie inovativă

Echipa RE/MAX România, împreună cu specialiști din domeniul IT, au colaborat timp de doi ani pentru a dezvolta și implementa cel mai performant CRM imobiliar de pe piața românească.

Platforma MaxIMO CRM și portalul imobiliar sunt unelte cheie în activitatea ta ca agent imobiliar pe o piață extrem de dinamică, într-o lume puternic digitalizată.

Evenimente incredibile

Nimic nu se compară cu un eveniment live care îți revigorează cariera. Indiferent de nișă sau specializare, există un eveniment RE/MAX conceput pentru a se potrivi nevoilor tale.

Vedeta evenimentelor RE/MAX este convenția anuală națională. Aici se reunesc an de an asociați, brokeri și agenți RE/MAX veniți să participe la momente de neuitat dedicate networking-ului, educației și distracției.

Impresii de la
Convenția RE/MAX România 2017

Marketing eficient

Ai la dispoziţie o gamă variată de materiale şi o echipă de profesionişti care te ajută să te promovezi.

Independenţă financiară

Ai independenţă financiară, eşti propriul tău şef și limita superioară a câștigurilor depinde doar de tine.

Reţea extinsă

Poţi fi unul din cei peste 100.000 agenţi la nivel global, ceea ce îţi poate aduce colaborări profitabile, recomandări, promovare şi dezvoltare personală.

Time management

Ai libertate totală să îţi gestionezi timpului după bunul plac și să îți prioritizezi activitățile astfel încât să ai randament maxim.

Echipă puternică

RE/MAX Properties este format din oameni care colaborează între ei, se susțin și sprijină reciproc, oameni care sunt toți la fel de bine pregățiți, agenți de succes, cu vasta experiență în tranzacționare, care-și împărtășesc experiențele și sunt dispuși să ofere informații.

În RE/MAX eşti într-o familie, indiferent în ce colţ al ţării te afli, una mereu pregătită să îți sară în ajutor în eforturile tale către încheierea unei tranzacții.

Suport constant

În RE/MAX eşti în propria afacere, dar nu de unul singur. Beneficiezi de suportul unei echipe de specialişti.

Cariere de succes în RE/MAX România 

- din biroul REMAX Properties -

Decoperă ce înseamnă să lucrezi sub umbrela unui brand puternic și devino parte din cea mai bună rețea!

 

Mădălina Vasile

Broker/Owner RE/MAX Properties 

”Suntem în această afacere alături de RE/MAX încă din 2007 și în acești 10 ani am avut șansa să interacționez cu sute de agenți și în acest fel am învățat lecții prețioase. Sunt sigură că la această ora în biroul nostru avem una dintre cele mai bune școli de business, una dintre cele mai frumoase și performante echipe, un mediu excelent de dezvoltare pentru orice profesionist, indiferent dacă are sau nu experiență în domeniul imobiliar. ”

 

Viviana Habouch

Sales Associate RE/MAX Properties

“Brand-ul sub care îți desfășori activitatea este foarte important. Aș putea spune că cel mai important lucru este calitatea oamenilor care compun brand-ul. Eu am ales RE/MAX Properties pentru că am constatat că sub umbrela sa activează profesioniști cu care îmi pot asocia renumele deja creat.”

Octavian Răuță

Sales Associate RE/MAX Properties

“Activez în domeniul real estate - divizia comercială - de aproape 10 ani. În toți acești ani am văzut afaceri frumoase și profitabile la care personal am pus umărul cu locația, suportul juridic și alte servicii pe care le ofer pentru fiecare client care mă angajează și are nevoie de un ajutor profesionist. Personal, în cadrul RE/MAX Properties, mi-am gasit liniștea și suportul de care aveam nevoie să performez la un nivel de LIGA CAMPIONILOR, pentru că RE/MAX susține calitatea serviciilor prin oamenii de aici.”