RE/MAX Magnum

Alătură-te celei mai mari rețele din imobiliare

Vino în echipa RE/MAX Magnum și te vom ajuta să îți duci cariera în imobiliare la următorul nivel

VREAU ÎN ECHIPĂ

 

Ce este RE/MAX Magnum

RE/MAX Magnum este agenția care te va ajuta să îți duci cariera în imobiliare la cel mai înalt nivel, alături de brandul internațional RE/MAX, cu peste 40 de ani de experiență, stabilitate și succes.

Suntem în prezent una dintre cele mai importante agenții imobiliare din București și fie că ești la început de drum sau deja ai acumulat experiență în domeniul imobiliar, te vom ajuta să îți dezvolți cariera și să înțelegi procesele care te vor ajuta să devii un agent imobiliar de succes .

Întreaga echipă RE/MAX Magnum este pregătită să ofere servicii specializate și consultanță la cel mai înalt nivel în domeniul imobiliar. De aceste lucruri ținem cont de fiecare dată când un nou membru se alătură echipei pentru a-l ajuta să înțeleagă procesul și să își definească obiectivele care îl vor ajuta să își dezvolte cariera. Te așteptăm alături de noi!

Te vom ajuta să îți duci cariera
la următorul nivel

independenta-financiara-remax-2.png


Independenţă financiară

Ai independenţă financiară, eşti propriul tău şef și limita superioară a câștigurilor depinde doar de tine.

sustinere-1.png

 

Suport constant

În RE/MAX eşti în propria afacere, dar nu de unul singur. Beneficiezi de suportul unei echipe de specialişti.

team-1.png

 

Reţea extinsă

Poţi fi unul din cei peste 100.000 agenţi la nivel global, ceea ce îţi poate aduce colaborări profitabile, promovare şi dezvoltare personală.

echipa.png

Echipă puternică

În RE/MAX eşti într-o familie, indiferent în ce colţ al ţării te afli, una mereu pregătită să îți sară în ajutor în eforturile tale către încheierea unei tranzacții.

marketing-1.png

Marketing eficient

Ai la dispoziţie o gamă variată de materiale şi o echipă de profesionişti care te ajută să te promovezi.

AVANTAJELE de a fi AGENT RE/MAX MAGNUM

7000

birouri in lume

110000

Agenti in lume

20

birouri in romania

170+

agenti in romania

Puterea brandului

În ziua în care te alături RE/MAX, întreaga lume îţi va cunoaşte numele!

Alătură numelui tău balonul RE/MAX și ai acces imediat la un brand awareness incredibil, cu încrederea și reputația care vin la pachet.

RE/MAX este brandul care îți deschide calea către mai mulți clienți potențiali și mai multe oportunități de business.

Programe de educație excepționale


100

MATERIALE EDUCAŢIONALE


100

EVENIMENTE EDUCAŢIONALE


500

AGENŢI ŞI B/O INSTRUIŢI


7000

ORE DE TRAINING LIVRATE

 Suntem aici pentru a te ajuta să câștigi

Odată ce devii agent imobiliar RE/MAX, intri automat în Academia RE/MAX și ai acces la pachete de cursuri care te ajută să treci la următorul nivel al carierei tale.

Cu RE/MAX ai partea de mai mult decât training-uri și educare - câștigi acces la un proces complet pentru dezvoltarea ta ca agent.

Echipa RE/MAX România, împreună cu specialiști din domeniul IT, au colaborat timp de doi ani pentru a dezvolta și implementa cel mai performant CRM imobiliar de pe piața romînească. MaxIMO CRM este una dintre uneltele cheie în activitatea ta ca agent imobiliar pe o piață extrem de dinamică, într-o lume puternic digitalizată.

Academia RE/MAX prin ochii lui Raul Țărnaru
Broker Owner RE/MAX Lux

Te identifici cu valorile noastre și vrei să fii agent RE/MAX Magnum?
Vrem să te cunoaștem!

Echipa RE/MAX Magnum acoperă o gamă largă de tranzacții din domeniul imobiliar

Tipuri de imobile tranzacționate

 • Vile
 • Case
 • Apartamente
 • Office
 • Industrial
 • Terenuri

Zonele acoperite

 • Municipiul București
 • Sector 1 și Sector 2

Departamente

 • Rezidențial
 • Comercial
 • Industrial
 • Terenuri
 • New homes

Limbi străine vorbite

 • Engleză
 • Ebraică

”RE/MAX pentru mine a fost "a life-changing moment". Deşi activasem în industria imobiliară de peste 10 ani de zile, switchul major către serviciile de consultanţă la nivel de excelenţă au făcut diferenţa. Aceste servicii de excelenţă nu pot fi oferite decât dacă agentul în sine este tratat excelent. Aici în RE/MAX am găsit acest tratament excelent prin mind-setting, motivaţie, pasiune, drive şi suport continuu. Astfel pentru mine businessul RE/MAX nu mai este doar un simplu business ci reprezintă un alt fel de "acasă”.”

georgiana.png

GEORGIANA CONSTANTIN

Sales Associate RE/MAX Magnum

”Când am intrat în RE/MAX eram un începător. În RE/MAX mi-a fost explicată diferenţa dintre a lucra deschis sau exclusiv, am avut posibilitatea să particip la cursuri excelente ţinute de oameni extraordinari şi am fost îndrumat de fiecare dată când aveam o întrebare la care nu ştiam răspunsul. Consider că RE/MAX este locul perfect de a-ţi începe viaţa de antreprenor, pentru că beneficiezi de experienţa tuturor colegilor tăi de birou precum şi de experienţa transmisă prin trainingurile care ţi se pun la dispoziţie.”

claudiu.png

CLAUDIU TUDORAȘ

Sales Associate RE/MAX Magnum

Cariere de succes în RE/MAX România

Decoperă ce înseamnă să faci parte din echipa RE/MAX de la unii din cei mai de succes oameni din rețea!

 

Andrei Marinescu

Broker/Owner RE/MAX Magnum

“Pentru mine, RE/MAX a însemnat începutul carierei mele în imobiliare, înseamnă evoluția mea ca persoană, ca agent și ca Broker și va însemna viitorul meu și al celui mai bun birou. A fi cel mai bun, înseamnă implicare, devotament, perseverență, seriozitate, evoluție continuă, înseamnă să-ți pese de cei cu care lucrezi și să încerci zilnic să-I ajuți să-și depășească limitele. Pentru mine, clienții mei sunt colegii mei, asta cred că este mentalitatea care ne-a ajutat să ajungem unde suntem astăzi și care ne va ajuta să fim cei mai buni. ”

Viviana Habouch

Sales Associate RE/MAX Properties București

“Brandul sub care îți desfășori activitatea este foarte important. Aș putea spune că cel mai important lucru este calitatea oamenilor care compun brandul. Eu am ales RE/MAX pentru că am constatat că sub umbrela sa activează profesioniști cu care îmi pot asocia renumele deja creat.”