Broșura ta e aici:

Academia RE/MAX România

ebook-franciza-remax
left-bg-gray-op.png
right-bg-gray-op.png

100+

materiale educaționale


150+

evenimente educaționale


500+

agenți și antreprenori instruiți


7000+

ore de training livrate

Descoperă cum te ajută Academia RE/MAX
să-ți atingi potențialul maxim

Academia RE/MAX este un program educaţional complex, deschis pentru orice agent sau antreprenor interesat de învăţarea şi dezvoltarea continuă pe plan profesional, indiferent dacă este sau nu parte a RE/MAX România.

Te invităm să descarci broșura și să afli beneficiile aduse acest program educațional!

rokep-misiune

Ce vei găsi în această broșură

qyszg-viziune


Află din broșura RE/MAX pilonii care stau la baza celui mai de succes sistem de franciză imobiliară:

 Brand
 Marketing
Educație
Rețea
Tehnologie
 Evenimente

iulian-berghian

"Reabilitarea imaginii agentului imobiliar în piaţă este un proces complicat şi complex, iar tot acest proces presupune mult profesionalism, abilităţi complexe care nu pot fi atinse decât prin educaţie. În acest sens am creat Academia RE/MAX, un program educaţional complet care îţi oferă multe ore de training şi sisteme de lucru."

Iulian Berghian

Head of Training RE/MAX România

soaresz

"RE/MAX are în spate un sistem de educație foarte bine pus la punct. M-a surprins foarte plăcut că sunt dispuși să deschidă aceste cursuri pentru orice agent, practic și pentru concurență. RE/MAX nu îți dă doar un nume de nr. 1 în imobiliare, ci îți dă și un sistem de educație, un pachet de cunoștințe necesare să poți să îți începi businessul sau să îl duci la nivelul următor"

Lorand Soares Szasz

Trainer vânzări

angela-dragus-remax

"Orele investite în educație sunt foarte importante, sunt treptele care te duc la profesionalism. Dacă nu exista Academia RE/MAX , eu nu eram in imobiliare. Am învățat ca modul de lucru prin reprezentare exclusivă îmi ofera posibilitatea de a oferi servicii cu adevărat profesioniste"

Angela Drăguș

Broker/Owner RE/MAX Invest

florin-1

"Pregătirea educațională și experiența mea anterioară în imobiliare au contat destul de mult, însă odată cu intrarea în sistem și descoperind ”tainele” puse la dispoziție de Academia RE/MAX, mi-am schimbat complet viziunea în ceea ce privește abordarea în acest domeniu, ba mai mult, după fiecare curs absolvit realizam faptul că anterior RE/MAX știam foarte puțin despre ce înseamnă PROFESIONALISM în imobiliare."

Florin Bica

Broker/Owner RE/MAX Family