• pers-1.jpg
 • pers-2.jpg
 • pers-3.jpg

Ai toate motivele
să devii antreprenor
de succes cu RE/MAX!

Când alegi să investești în franciza RE/MAX, în doar câteva luni înveți și beneficiezi de întreaga experiență de peste patru decenii a brandului, de un sistem mereu perfecționat pentru a funcționa în condițiile pieței actuale.

Investiția într-o franciză imobiliară RE/MAX este redusă pentru cât de multe primești în schimb, de la suport, la veniturile generate.

Franciza nr #1 în imobiliare

Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți decât RE/MAX!

 

+8.300

birouri in lume

+130.000

Agenti in lume

+50

birouri in romania

+600

agenti in romania

Avantajele tale ca antreprenor RE/MAX

Franciza RE/MAX este un sistem care îți arată în detaliu cum să conduci un business în real estate, apoi îți oferă instrumentele necesare în derularea cu succes a afacerii.

Model de business
de succes

Beneficiezi de o strategie și un plan de business care s-au dovedit a fi de succes, plus coaching și cunoștințe avansate în domeniu, la care altfel ai fi ajuns doar după ani de experiență.

Brand puternic recunoscut internațional

Îți vei construi afacerea având în spate un brand care atrage vânzătorii și cumpărătorii aflați în căutarea unor parteneri de încredere într-o tranzacție importantă.

Traininguri specializate și suport

Programele de training, mentorat și suport nu se sfârșesc niciodată și ai acces la o multitudine de cursuri care, în alte circumstanțe, ți-ar fi adus mari costuri în agenție.

Sisteme de promovare eficiente

Datorită asistenței în realizarea strategiei de marketing, a uneltelor și sfaturilor pentru a atrage și a păstra clienții, nu mai trebuie să te lupți cu bugetele imense ale marilor agenții.

Asistență în dezvoltarea agenției

Ai suportul necesar la orice pas pentru a evita cea mai mare parte din riscurile asociate deschiderii unei agenții pe cont propriu.

RE/MAX România are un interes direct în performanța agenției tale, de aceea îți acordăm un suport continuu în marketing, training, business development, tehnologie și juridic - printr-o echipă de oameni specializați pe aceste domenii, ajutați și de parteneri externi.

RĂZVAN CUC

Președinte RE/MAX România

Află mai multe despre franciza RE/MAX!

Discută cu un consultant

Ce spun clienții despre agențiile RE/MAX


90
75-1
71
70

Investiția în
franciza imobiliară RE/MAX

Pentru tine, franciza RE/MAX este o adevărată oportunitate - o afacere ”la cheie” cu investiție minimă și cu un potențial rapid de creștere.

Franciza RE/MAX a fost proiectată în așa fel încât să te ajute să îți crești afacerea indiferent de experiența ta anterioară ca antreprenor în imobiliare. Tot ce va trebui să ştii despre imobiliare poate fi găsit în sistemul RE/MAX.

Găsești o parte din răspunsurile referitoare la investiția în franciza imobiliară RE/MAX dând click pe butonul de mai jos:

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
 • 1. Când a fost fondat RE/MAX?
 • Dave şi Gail Liniger au fondat RE/MAX în Denver, Colorado în 1973, determinaţi de nemulţumirea pentru sistemul imobiliar de la acea vreme. Astăzi RE/MAX are mai mult de 110.000 agenţi în peste 100 de ţări, şi este recunoscut pretutindeni în lume pentru logo-ul cu balonul roşu, alb, albastru. Sistemul managementului raţionalizat înseamnă anticiparea problemelor, iar deciziile sunt implementate rapid şi eficient pentru ca dumneavoastră şi agenţii dumneavoastră să beneficieze de ajutor în vânzarea proprietăţilor.
 • 2. Cum arată modelul de afaceri RE/MAX?
 • RE/MAX a fost proiectat de la început să vă ajute să creşteţi afacerea. În ultimele patru decenii, RE/MAX a dezvoltat sisteme şi resurse pentru creşterea business-ului, inclusiv:
  Marca globală cunoscută
  Training şi educaţie la cerere
  Sistem global de generare a lead-urilor
  Tehnologie de vârf
  Aceste resurse valoroase devin disponibile pentru tine din prima zi la RE/MAX, permiţându-ţi să atragi şi să reţii încă de la început agenţi valoroşi şi motivaţi. Agenţii RE/MAX din biroul tău împart costurile de operare şi în schimb păstrează mai mult din ceea ce câştigă, în timp ce beneficiază de acces la instrumente puternice pentru a creşte propria bază de date de clienţi. Deoarece modelul RE/MAX atrage producători de top, proprietarii de afaceri şi managerii petrec mai puţin timp pentru adaptarea training-ului şi mai mult timp pentru îndrumare şi recrutare. Performanţa inspiră şi stabileşte un mediu de muncă energic.
 • 3. Pot înstrăina licenţa de franciză şi afacerea?
 • Este o procedură standard în francize. Orice posibilă tranzacţie cu afacerea ta RE/MAX trebuie să fie aprobată de RE/MAX România.
 • 4. Sistemul de licenţiere necesită experienţă anterioară în imobiliare?
 • Nu, de fapt avem multe birouri francizate de succes fără orice experienţă anterioară în domeniul imobiliar, la fel cum avem şi foşti profesionişti în imobiliare. Tot ce va trebui să ştiţi despre imobiliare poate fi găsit în sistemul RE/MAX. Totuşi, o experienţă anterioară în afacerile imobiliare ar putea ajuta să îţi organizezi afacerea într-un timp mai scurt, datorită unor contacte deja existente până la potenţiali prospecţi.
 • 5. Care este, la modul real, redevenţa iniţială necesară?
 • Suma capitalului iniţial poate varia în funcţie de oraş, ca de altfel şi volumul şi complexitatea potrivirii biroului. Realist, vei avea nevoie de aproximativ 8.990 EUR pentru redevenţa iniţială. Cifrele constau în următoarele componente:
  Brand şi know-how
  Testarea conceptului
  Logo protejat
  Pachet educaţie francizat = 200 ore de training inclus
  Pachet materiale de lucru (contracte, formulare, fişe etc.)
  Materiale marketing: siglă, antet, design bannere, mape, postere, cărţi de vizită, roll-up etc.
  Manualul Agentului
  Caietul de Lucru al Agentului
  Manualul Broker Owner-ului
  Manual de Brand
  Contracte şi materiale juridice
  Consultanţă continuă de la semnare până la startul afacerii
  Design Center - acces nelimitat pentru generare materiale marketing
 • 6. Care este durata contractului meu de franciză?
 • Durata contractului este de cinci ani.
 • 7. Ce redevenţe trebuie achitate?
 • Structura redevenţelor va fi discutată într-o şedinţă personală.
 • 8. Ce zone sunt disponibile în acest moment?
 • Vă rugăm să contactaţi un Consultantul pentru vânzări de franciză RE/MAX.
 • 9. Mă veţi ajuta să îmi lansez afacerea?
 • Da. Vă vom asista şi sfătui pe tot parcursul procesului de lansare a noii afaceri. Experienţa noastră şi instrumentele de marketing specifice vor asigura lansarea cu succes a afacerii tale.
 • 10. Ce fel de suport operaţional în desfăşurare este acordat francizatului?
 • O echipă cu experienţă oferă suport şi asigură accesul la întreaga experienţă RE/MAX pentru a pune baza afacerii dumneavoastră.
 • 11. Ce fel de educaţie este oferită?
 • Prin Academia RE/MAX, primeşti o mare varietate de cursuri atât pentru tine ca Broker/Owner cât şi pentru agenţii tăi. Astăzi Academia RE/MAX oferă un amplu program de educaţie. Mai mult de 1.200 de video-uri educaţionale sunt disponibile în 24/7. Prin Academia RE/MAX, punem la dispoziţia brokerilor şi agenţilor peste 100 de materiale educaţionale.
 • 12. Este nevoie sa munceşti cu normă întreagă în afacere?
 • Credem că este nevoie de întreaga atenţie pentru construirea unui birou de succes. Acest lucru ar putea fi acoperit de francizat sau de un manager la alegerea sa.
 • 13. Pot să văd o copie a contractului de franciză înaintea semnării?
 • Contractul de franciză va fi discutat cu dumneavoastră în detaliu. După semnarea contractului de confidenţialitate, vom discuta personal contractul.
premii-remax

RE/MAX, câștigător la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019

 • "Extinderea anului 2019"- RE/MAX România;
 • "Franciza imobiliară a anului 2019" - RE/MAX România;
 • “Cel mai puternic brand imobiliar național 2018 - RE/MAX România"– RE/MAX România;
 • ”Academia educațională a anului 2018” - RE/MAX Academy;
 • "Cea mai spectaculoasă creștere în 2018” - RE/MAX România;
 • ”Agenția nouă a anului 2018 în România” - RE/MAX Family;
 • ”Antreprenorul anului 2018 in Imobiliare” - Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România

ANTREPRENORI de SUCCES în RE/MAX România

Descoperă ce înseamnă să lucrezi sub umbrela unui brand puternic și devino parte din cea mai performantă rețea!

”Avantajele care vin odată cu sistemul și cu brandul RE/MAX sunt în primul rând pentru clienţii noştrii. Aceştia beneficiază de consultanţa unui profesionist atunci când vine vorba despre vânzarea, cumpărarea sau închirierea unui imobil.”

”Am decis să devenim parte din reţeaua RE/MAX pentru a creşte şi a ne dezvolta alături de cei mai buni jucători din domeniu. Într-o piaţă efervescentă, plină de provocări precum cea din România, cunoştinţele şi expertiza liderului global în domeniu sunt avantaje considerabile pentru segmentul de consultanţă imobiliară.”

"Mi-am dorit asocierea cu un brand de renume pe piaţa imobiliară, iar RE/MAX este singura franciza care se bazează pe educaţie şi cu ajutorul căruia pot contribui la schimbarea imaginii agentului imobiliar din Sibiu şi, implicit, din ţară."

”Investiția este redusă pentru ceea ce îți oferă un venit atât de mare și atât de mult suport. Pentru mine și colegii mei, RE/MAX reprezintă o familie în care toată lumea muncește împreună. Este un sistem în care creșterea și dezvoltarea afacere este mult mai facilă și distractivă în același timp.”

 

Stabilește o întâlnire de precalificare de 15 minute și
află mai multe detalii despre sistemul de franciză. 

Programează o întâlnire online cu noi!