montaj-femei-2021

 

DESCARCĂ GRATUIT BROȘURA

Femei de succes în imobiliare

Ediția a V - a

left-bg-gray.png
right-bg-gray.png

Femeile pot avea succes în orice domeniu” - nu mai este de mult timp doar un slogan optimist, ci o realitate. Femeile din ziua de astăzi știu că sunt puternice, pline de resurse și capabile să ajungă acolo unde își propun.

Îți putem confirma că și imobiliarele sunt un domeniu în care prezența feminină se simte din plin și aduce rezultate excelente. În RE/MAX România, 40% dintre membri sunt femei. La nivel internațional, 43% dintre membri sunt femei.

Ce stă la baza succesului femeilor în imobilare? Să fie intuiția, empatia, atenția la detalii sau ceva mai mult? Ce este mai important, încrederea în sine, identificarea oportunităților sau experiența dobândită? Există obstacole și, dacă da, cum pot fi depășite?

Pentru a afla răspunsurile, te invităm să descarci broșura și să descoperi cele șapte povești de reușită, așa cum ne-au fost istorisite de 7 femei de succes din RE/MAX:

Ioana Popa, Sales Associate RE/MAX Optimus

" În cazul meu nu este complicat să mențin un echilibru între viața personală și cea profesională. Acest lucru se datorează faptului că îmi place ceea ce fac în activitatea profesională. Cred că este un domeniu potrivit în special femeilor, care sunt mult mai atente la detalii, mai comunicative, mai dedicate atunci când încep o activitate, iar programul flexibil permite o mai bună organizare și a vieții personale. "

Laura Mândru, Sales Associate RE/MAX Top Estate Team

" Ca să ajungi să ai succes trebuie neapărat să îmbini cel puțin 3 lucruri care se leagă între ele: pasiune, muncă și rezultate. Consider că am atins succesul pentru primul an în imobiliare: am învățat de la cei mai buni, un mentor grozav, o echipă fantastică cu rezultate foarte frumoase, am ieșit dintr-un impas financiar, am avut rezultate peste așteptări, mulțumirea clienților mei și chiar prietenia unora dintre ei. Am atins împlinirea profesională. Acum îmi doresc să văd cât de sus pot să urc, cât de multe pot realiza în acest domeniu. "

Simona Marcu, Broker/ Owner RE/MAX Masters

"Succesul în imobiliare se traduce prin satisfacțiile primite din partea clienților mulțumiți. Atenția asupra detaliilor, consilierea clienților și suportul oferit se reîntorc ulterior în succesul agentului imobiliar. Femeile sunt atente la detalii și eu sunt de părere că tocmai detaliile sunt ceea ce face diferența în reprezentarea imobiliară a clienților noștri, dar și ceea ce conferă ulterior o parte a succesului."

Ramona Casian, Sales Associate RE/MAX Partners

" Succesul e o chestiune de viziune a fiecăruia. Pentru mine e vorba de apreciere, de recunoaștere, lucruri care îmi dau încredere în mine și în munca mea. Satisfacția clienților, atunci când primești acel “mulțumesc” și o îmbrățișare, simți că toată munca ta a meritat efortul. Succesul e atunci când îți ajuți clientul și acesta te recomandă mai departe ca profesionist în domeniul tău. "

Silvana Lukacs, Manager RE/MAX Magnum

" Anul acesta împlinesc 5 ani de când activez sub umbrela RE/MAX Magnum și pot spune că sunt mândră de modul în care evoluează bussines-ul meu în acest birou pentru că este foarte important mediul în care activezi, nivelul informatic la care ai acces și suportul pentru a putea să ajungi în topuri."

Milica Geambașu, Sales Associate RE/MAX Golden Home

" Pentru următorii 3 ani mi-am propus să nu mai fie nevoie să mă prezint. Pentru aceasta voi fi mai organizată și mai productivă iar obiceiurile pe care le am legate de focus pe ceea ce fac. Acest domeniu este destul de ofertant pentru femei. Dacă faci bine ceea ce faci, vei fi respectată, te va cunoaște întreaga ta comunitate și îți poți organiza timpul după bunul plac, iar toate acestea vor duce către creșterea veniturilor tale și dezvoltarea propriului business. "

Gina Ghiță, Broker/Owner RE/MAX Impact

" Cred că cel mai important este să îți placă să lucrezi cu oamenii, să înțelegi cum le poți oferi cele mai bune servicii, încât să le fii de un real ajutor, într-un moment decisiv pentru ei. Avantajul major al femeilor în imobiliare cred că poate fi pus în lumină acolo unde se regăsește emoția. Cred că rețeta succesului trebuie să conțină musai etică, onestitate, orientare către client și multă muncă. "

Descarcă GRATUIT broșura - Femei de succes în imobiliare”.